Phishing Campagne Cybercriminelen

De Beveiliging van de Website en de Site van de Firewall - Hoe Effectief om te Voorkomen dat Phishing-e-Mails

Is het niet duidelijk dat een campagne van phishing e-mails zeer effectief bij het richten van een website-eigenaar om te klikken op een geïnfecteerde link of het downloaden van een spyware kan zijn? Nee, het is niet vanzelfsprekend dat een frauduleuze website zeer productief kan zijn als de veiligheidsmaatregelen van de eigenaar van de website niet in orde zijn. Het niveau van de veiligheid van het internet en de beveiliging van onze website voor een bedrijf is aanzienlijk veranderd en het vereist zo veel meer dan eenvoudig virus bescherming aan een website te beschermen tegen phishing-e-mails.

De vraag is of een website-eigenaar moet echt een sterke plaats firewall om zijn / haar website te beschermen tegen phishing-e-mails. Het kan gemakkelijk zijn om te zeggen dat een website firewall is essentieel, maar de realiteit is dat er een heleboel websites die niet het niveau van beveiliging die ze nodig hebben. Ze zijn ofwel webmasters die niet de tijd om een ​​web hosting account aan te maken hebben of webmasters die geen beveiliging serieus nemen. Met het oog op de bestrijding van phishing-campagnes online, is het essentieel dat u uw website te controleren op phishing e-mails op een regelmatige basis.

Vergeet niet dat de veiligheid van de site die nodig is voor een website. Er is geen reden om compromissen op uw website beveiliging. uw website te beschermen tegen phishing-e-mail-aanvallen is niet zo moeilijk. De sleutel tot de bescherming van uw website is om ervoor te zorgen dat u een anti phishing e-mail filter en een anti-phishing-scanner voor uw WordPress.com blog.

Elk van deze twee producten aan te bieden zeer effectieve bescherming tegen de aanvallen van online phishing campagnes. Een phishing-campagne is in wezen een poging van de cybercriminelen om de beveiliging van een website in gevaar brengen door het sturen van de kwaadaardige spam e-mails of Trojaanse paarden die de gebruiker wordt omgeleid naar kwaadaardige websites.

Als u wilt uw website te verdedigen tegen deze aanvallen, is het essentieel dat je een sterke firewall, een site firewall, die de websites van verschillende vormen van web bedreigingen en internet bedreigingen zoals phishing-campagnes beschermt. Website beveiliging moet altijd eerst over alles worden gezet.

Het volgende ding dat je kunt doen is om de inhoud van de site te identificeren. Phishing-campagnes zijn specifiek gericht op de inhoud van een website. Als je weet wat voor soort informatie wordt gepresenteerd op de website dan kunt u gemakkelijker te dwarsbomen deze aanvallen.

Een manier om dit te doen is om de kwaadaardige IP-adressen die de e-mails versturen met behulp van de Domain Name Server (DNS) te blokkeren. Het laatste wat je moet doen is om de URL-structuur van de website te wijzigen. U wilt ervoor zorgen dat er geen spammer gemakkelijk kan bijhouden van uw bezoekers van de website of de inhoud.

Phishing e-mails mag nooit worden gedownload in bulk. Dit betekent dat je alleen de bestanden die belangrijk zijn voor het probleem zijn moeten verdelen. Een manier om dit te doen is om bijlagen die zijn gecodeerd en geen backdoors of virussen bevatten.

Nadat u uw website heeft beveiligd met een anti phishing e-mail filter en een website firewall, kunt u nog steeds de integriteit van uw website door het regelmatig updaten van de server configuratie van uw website. Het proces moet zodanig worden geautomatiseerd dat je alleen moet de instellingen voor uw website een keer per maand te wijzigen.

Je moet jezelf ook beschermen tegen phishing-e-mails door te controleren uw mailbox voor alle spamberichten en stoppen voordat ze uw inbox bereiken. Voor uw WordPress.com blog, kunt u spamfilters die automatisch verdachte berichten die in uw mailbox verschijnt gebruikt verwijderen gebruiken.

Zorg ervoor dat u alleen reacties achterlaten op blogs die op de belangrijkste thema's, zoals cybercriminelen houden van dit soort content. Het maakt niet uit hoeveel opmerkingen worden achtergelaten op de meest populaire sites.

Ook, vergeet dan niet af te zien van publicatie van alle blog posts die links naar verschillende plaatsen op het internet waar de cybercriminelen hun zwakheid kunnen misbruiken. Een website is nutteloos als het een phishing-aanval niet kan weerstaan.