Oplossingen Solar Batterij Meter

Solutions Solar Battery Meter is een innovatieve en eenvoudig te gebruiken draagbare batterij meter. Het werkt door het meten van de energie die is opgeslagen in de stralen van de zon ten opzichte van de tijd die een batterij volledig is opgeladen of ontladen. Een apparaat als dit kan worden gebruikt voor vele dingen met inbegrip van het toezicht op de hoeveelheid zonne-energie die wordt gebruikt door apparaten of auto's en de hoeveelheid elektrische stroom die door huishoudelijke apparaten. De meter is zeer eenvoudig te gebruiken en je hoeft niets te installeren.

U kunt dit apparaat bij de meeste hardware winkels te vinden en in veel gevallen kunt u hen als een kit om uw zonnepaneel of batterijen te installeren. Eenmaal geïnstalleerd ze de taak van het toezicht op de hoeveelheid zonne-energie die is opgeslagen in uw zonnepanelen of batterijen en het moment dat de energie blijft daar te doen. Dit maakt het zeer eenvoudig om te weten wanneer de batterij moet worden opgeladen.

Er zijn twee belangrijkste onderdelen van deze meter, een meter lichaam en een draagbare LCD-display. Beide onderdelen zullen prima werken, maar je kan het nodig zijn om een ​​aantal extra bedrading om hen beiden bruikbaar te maken toe te voegen. Een deel van de draad nodig heeft om naar een zekeringkast en een deel van het nodig heeft om terug te lopen naar uw zonnepaneel of batterijen. Zorg dat u weet welke draad gaat naar wat voordat u begint met het aansluiten van het op.

Zodra uw meter is aangesloten, moet u de afstandsbediening gebruiken om de tijd van uw zonnepaneel in rekening worden gebracht en de tijd die moet worden afgevoerd ingesteld. Dan kunt u de tijd die je wilt dat het laatste voordat u de meter uit te schakelen in te stellen.

Wilt u ervoor zorgen dat uw zonnepaneel heeft genoeg lading op de cellen, kunt u de meter aan wanneer u weg bent van huis tijdens de dag te verlaten. De meter zal toezicht houden op hoeveel energie je zonnepaneel kan houden op verschillende tijdstippen. Als de meter is uitgeschakeld, zal het automatisch uitschakelen van de meter, zodat u niet hoeft te kijken naar de hele dag lang.

Deze meter is ontworpen voor het gemak van installatie zorgen voor een zonnepaneel en batterij-systeem en om u een aantal basisgegevens over hoeveel energie uw zonnepanelen en batterijen kunnen houden geven. U kunt zelfs kopen een kit om extra panelen en batterijen toevoegen als u wilt.