Accu Vervangen

Wijzig de Batterij van Uw iPod

Om de batterij te vervangen in uw iPod, als volgt te werk: Op het scherm van uw iPod, gaat u naar "Instellingen". Klik vervolgens op "batterij". Scroll naar beneden naar "Update Battery".

Zorg ervoor dat de capaciteit van de maximale batterij te kiezen. U moet ook de capaciteit van de batterij in de ochtend te veranderen en hebben de iPod ingeschakeld voor minstens vijftien minuten voordat je naar bed gaat. Na dit te doen, moet uw batterij mee voor een heel jaar. Het is belangrijk om de batterij in goede staat te houden.

Zorg ervoor dat u de batterij niet zal veranderen door deze los te schroeven op welke wijze of beschadiging van de connector. De connector kan gemakkelijk worden beschadigd wanneer u de batterij te vervangen.

Wees er zeker van dat je verlaat geval de batterij losgekoppeld terwijl u de batterij vervangt. De iPod is ontworpen om warmte op te slaan en om oververhitting te voorkomen. Wanneer de iPod bevat een hete batterij, kan uw iPod net schakelt zichzelf uit onverwacht. Zodra u een klikkend geluid hoort, betekent dit dat de batterij oververhit is.

U moet de batterij op te laden voorafgaand aan het veranderen. Als u probeert om de batterij te vervangen terwijl het wordt opgeladen, is de batterij mogelijk niet volledig opgeladen. Als u in staat om de batterij op te laden, zal u geen belangrijke data te verliezen door van tevoren opladen.

Voordat u de iPod op, ervoor te zorgen dat het allemaal van de foto's die u wilt zien heeft genomen. De meeste iPods worden geleverd met onbeperkte opslag van foto's. Je moet in staat om oplopen tot vierhonderd foto's voordat het systeem wordt over-gevuld.

Op uw iPod, zoekt de Bluetooth-functie. Zorg ervoor dat het is opgezet. Als u een Apple adapter, zal dit ervoor zorgen dat u in staat om de Bluetooth-functie in te stellen zijn.

Je moet altijd in staat zijn om uw gegevens te openen wanneer u werkt op uw iPod. Na elke dertig seconden of zo, sluit de iPod.

Zelfs als u de netwerkverbinding hebt ingeschakeld en het lijkt erop dat je surfen op het internet, is het waarschijnlijk dat u niet bent verbonden met het netwerk. Als u geen verbinding met het internet, kunt u eventueel verliezen tot twintig procent van het beschikbare geheugen.

Om ervoor te zorgen dat u in staat om de batterij van uw iPod te veranderen zal zijn, moet u ervoor zorgen dat de batterij is gevuld tot de maximale capaciteit. U moet ook ervoor zorgen dat de iPod is uitgeschakeld, als u de batterij nog niet zijn veranderd.

Wanneer u de batterij volledig en het is tijd om de iPod in te schakelen hebt opgeladen, proberen aan te sluiten op een stroombron. U kunt gebruik maken van uw voedingsadapter of de USB-kabel die bij de iPod is geleverd. Zorg ervoor dat u laat de batterij volledig op te laden.

De batterij moet blijken "opladen" na de iPod volledig is opgeladen. Je moet in staat zijn om de "Opladen" icoon zie onder "Mijn Computer" en dat het pictogram op het scherm moet worden weergegeven, zelfs als de iPod op een stopcontact is aangesloten.