Met behulp van een Online Back-up Dienst

Als het gaat om computerbeveiliging, online back-up is belangrijker dan ooit. Al uw belangrijke bestanden en mappen op één plaats, en uw gegevens altijd veilig.

Online Backup Service

Zelfs als u slechts één computer, moet u een gratis backup software gebruiken om uw bestanden en mappen op te slaan. Deze software kan helpen uw belangrijke bestanden en mappen te beschermen tegen verlies of beschadiging.

Er zijn vele grote software die er zijn, maar het kan niet voor iedereen. Gratis of betaald, er zijn veel keuzes voor u. Je moet wat tijd om de software reviews gelezen en het vinden van een goede service voor u verzorgen.

Open Source is een andere goede optie voor het opslaan van uw bestanden online. Sommige van de gratis online backup software biedt ondersteuning voor open source-opslag.

Een van de grote dingen over dit soort software is dat ze 100% veilig. Dit betekent dat ze een back-up op uw server en ze zijn ook back-up op een offsite server die rechtstreeks is aangesloten op uw huis of kantoor computer.

Het is gemakkelijk om het opzetten van deze online backup diensten en veel van hen zijn zeer gebruiksvriendelijk. Veel van de backup-diensten kunt u uw wachtwoord wijzigen met de klik van een knop, zodat deze alleen uw wachtwoord dat is opgeslagen in de online back-up dienst.

Een ander groot voordeel is dat de meeste van deze diensten aan te bieden opslag op de server. Dit betekent dat uw bestanden op een server en niet op uw harde schijf.

Het kan moeilijk zijn om de toegang tot uw harde schijf te krijgen als de tijden dag bent u bijna leeg. U zult ook in staat zijn om verbinding te maken met de server zonder enige nieuwe software te installeren.

Vele malen wanneer u gratis online backup software te gebruiken, wordt u gevraagd om uw credit card gegevens in te voeren. Als u een creditcard hebt, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Deze dagen, kan gratis online backup software bescherming van uw bestanden en mappen ook. Wanneer u gratis online backup software te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over virussen of adware aanvallen op uw bestanden en mappen.

In vele malen kunnen deze virussen wat schade toebrengen aan uw bestanden, maar de besten kan de bestanden volledig te vernietigen. Dat is de reden waarom gratis online backup software is belangrijk.

IBM heeft een online back-up dienst die u helpt uw ​​bestanden veilig te houden, zelfs als u reist met uw computer. U kunt uw IBM-computer thuis of op het werk door te loggen op uw account vanaf elke computer.