Duurzaam Bouwen

De Noodzaak Voor Groen Constructie

De bouw van nieuwe woningen, de infrastructuur en de detailhandel in onze steden en dorpen worden gehinderd door de "Green Construction" beweging. Is het tijd om deze gevaarlijke trend te verbieden en het herstel van onze bouwsector?

In het afgelopen decennium, is groen gebouw uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de bouw van gebouwen en woningen. De overtuiging is dat het essentieel is om het verminderen van het risico van schade als gevolg van luchtvervuiling en watervervuiling. Deze methode van de bouw wordt tegenwoordig gebruikt in Australië, Groot-Brittannië, China, India, Italië, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Singapore, Taiwan, Turkije, de Verenigde Staten en vele andere landen.

Milieudeskundigen menen dat de samenstelling en de vervaardiging van gebouwen is een van de belangrijkste oorzaken van de aantasting van het milieu. Zij wijzen erop dat groene gebouwen kunnen lagere kosten voor de bouw en huizen, en dit kan leiden tot een afname in de snelheid van de opwarming van de aarde.

Uit onderzoek blijkt dat groene gebouwen minder kostbaar is dan traditionele gebouwen kan zijn. Een studie van een Amerikaanse denktank, de Brookings Institution, geschat dat groene gebouwen $ 250 miljard in onderhoudskosten kunnen besparen over een periode van 30 jaar. De kosten van het verwarmen van een huis met een groen gebouw in vergelijking met een traditioneel gebouw zou kunnen worden verminderd met maximaal zes procentpunten.

Gebouwen in gebieden met lage energiekosten konden betalen zichzelf binnen vijf jaar als de markt werd ingezet, blijkt uit onderzoek van Australische groene gebouw bedrijven. Meer milieugroepen worden steeds meer voorstander van dit soort gebouw als gevolg van de voordelen van minder vervuiling, lagere kosten en verminderde carbon footprints.

Groen gebouw betekent niet per se meer efficiënte gebouwen of energie-efficiënte gebouwen. Groen kan eigenlijk gebouwen die zijn ontworpen om hulp te herstellen, genezen en het milieu te beschermen. Huizen, openbare en particuliere gebouwen moeten worden gebouwd op een zodanige wijze dat ze weerspiegelen onze verantwoordelijkheid om te verminderen en hergebruiken van onze natuurlijke hulpbronnen.

In deze snelle wereld waar weare allemaal proberen om ons leven te maken zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken, is de neiging om weg te gooien veel middelen en zich afkeren van onze omgeving met giftig afval. De meest aantrekkelijke aspect van groene woningen is dat zij gemakkelijk kunnen worden ingebouwd in een traditioneel huis of bedrijf. Ze besparen tijd en geld.

waterbesparing is de eerste stap, vooral als het bouwen van een nieuw huis. Zowel koud als warm water moet natuurlijk worden verhit om de gezondheid van een gebouw te waarborgen. Warm water slangen, boilers en douchekoppen moeten gebruiken gerecyclede of hernieuwbare energiebronnen zoals windturbines.

oude sanitair en bedrading Vervangen is een eenvoudig project dat kan helpen redden duizenden dollars op onderhoud en lekkages te voorkomen. Eenvoudige voorzorgsmaatregelen zoals het installeren filter sokken en lekkende kranen kan druk te houden van het bouwen in hoge druk systemen, die uiteindelijk zou leiden tot een vermindering van de levensduur.

Het meten van de fysieke conditie van een gebouw en ervoor te zorgen dat het veilig is voor de bezetting is erg belangrijk. Met een EBCS (Certificate Energie van de Compliance) Rating van "EU-5" Vrijgesteld Category", kan een gebouw van de goedkeuring van de gemeente voor een veilig en efficiënt gebruik van energie en grondstoffen passeren.

Momenteel is de Sustainable Raad Bouw in Australië is de herziening van de bouwsector, vooral groene bouw en ontwikkeling. Ze zijn met name bezorgd over de gevolgen van de biotechnologie op de bouw.

Dit artikel is niet bedoeld om een ​​uitgebreide gids voor duurzaam bouwen en ontwerpen zijn. Het is een bijdrage aan het debat. Iedereen met interesse in duurzame gebouwen, systemen en methoden moeten meer weten over duurzaam bouwen gelezen door online te gaan naar de Duurzaam Bouwen Raad website.