Wat U Moet Weten Over Isolatie Onder de Dakbedekking

Isolerende Onder Dakbedekking is een praktische manier om uw huis te beschermen tegen de elementen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u het juiste type van de isolatie te gebruiken voor uw omgeving, zodat u uw huis warm in de winter te houden en af ​​te koelen in de zomer. Dit is een zeer betaalbare manier om je huis te beschermen en het kan bespaart u veel geld op de lange termijn door te voorkomen dat u van de verplichting om de materialen die u gebruikt te vervangen.

Isolerende Onderdakplaten

Het eerste wat je moet doen bij het werken op de isolatie van uw dak is om te beslissen over wat voor soort materiaal dat u wilt gebruiken. Er zijn verschillende soorten materialen die u kunt gebruiken om uw huis warm houden in de winter en koel in de zomer. U kunt een hard rubber materiaal of de glasvezel materiaal dat is gevonden in de isolatie van de meeste R-waarde ratings te kiezen. U zult merken dat de juiste keuze voor uw huis zal u helpen zich comfortabel voelen en bespaart u geld op uw energierekening per jaar.

R-waarde ratings zijn gebaseerd op de materialen die u gebruiken om uw dak te isoleren, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de materialen die u kiest hoge isolatiewaarden. Zij moet hoog genoeg zijn om u te helpen comfortabel voelen en de hoeveelheid warmte die uw dak in de winter bereikt verminderen en koele lucht in de zomer. Deze ratings zijn meestal berekend op basis van de hoeveelheid lucht die gevangen zit tussen het dak shingles van uw huis. Je moet ervoor zorgen dat de materialen die je kiest R-waarden die meer dan 1,25 keer de dikte van de plaat rots op het dak van uw huis.

De isolatie die u gebruikt dient te worden beoordeeld op zijn minst twee keer de dikte van de plaat rots in het dak van uw huis. U moet ook ervoor zorgen dat de gebruikte materialen zijn hoog genoeg om de lucht te stoppen van het krijgen naar de top van de isolatie. Als je isolatie die drie keer zo dik als de blad rock op het dak van uw huis te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat er één inch of meer van de isolatie tussen de bovenkant van de isolatie en het dak. Dit is een goede manier om de koude lucht in en de warme lucht buiten te houden.

Een ander belangrijk ding dat je moet weten is dat wanneer u het kiezen van uw materiaal, moet u ervoor zorgen dat u op zoek naar de juiste R-waarde score voor de isolatie die u gebruikt. Hoe hoger de R-waarde van de rating van de beter, omdat het betekent dat de isolatie is veel effectiever bij het vangen van de warmte van de zon. Vergeet niet dat de beste manier om de meeste warmte uit de lucht te krijgen is een isolatieplaat die de juiste dikte en het type op de top van uw dak te plaatsen. Als u het verkeerde materiaal te kiezen, zal de warmte nog steeds in staat zijn om het dak en schade veroorzaken door te dringen.

Het tweede wat je moet weten is dat de isolatie die u gebruikt in het midden van het dak, zodat het bescherming kan bieden voor de rest van het blad rock moet worden geplaatst. De isolatie moet niet direct bovenop de gipsplaat geplaatst. De isolatie wordt rond de omtrek van de gipsplaat.

Het derde wat je moet weten is dat je niet moet zetten isolatie rond openingen die leiden naar de zolder. In plaats daarvan moet de isolatie in de omgeving van de openingen en rond iedere andere mogelijke openingen zolder installeren. Als u vindt dat u gaten in het dak die leiden naar de zolder, dan moet je weten dat de isolatie u direct op de shingles van het dak moet worden geïnstalleerd.

De vierde belangrijkste wat je moet weten is dat de isolatie moet je gebruik van een gecertificeerde R-waarde. De R-waarde is de R-waarde per inch dikte. Als u vindt dat u niet het verkrijgen van de juiste hoeveelheid van de isolatie dan moet u contact opnemen met een lokale aannemer voor een betere schatting.